Livrare si Retur

Livrare

Livrarea produselor se face în fiecare zi de Joi a săptămânii.
fructe-si-legume.ro isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor, prin contactarea clientilor telefonic, prin SMS sau via e-mail.
Comenzile sunt procesate cât mai curând după plasarea comenzii, în intervalul Luni – Vineri 10:00-18:00.
Dacă coletul nu poate fi livrat (destinatarul nu răspunde, adresa specificată de acesta este greșită etc), veți fi contactat telefonic de către curier. Dacă nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele  revin la Expeditor.
Nu suntem răspunzători pentru expedieri întârziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea greșită a unei expedieri sau a unei părți din aceasta în cazul în care sunt generate de următoarele situații/circumstanțe independente de voința noastră, dar nelimitându-se la acestea:
– blocaje rutiere (căderi de copaci, stânci, coliziuni în lanț), surpări de teren în apropierea șoselei;
– căderi de poduri, astupări de tunele montane, deraierea trenurilor în apropierea șoselei, blocări naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, condiții meteorologice nefavorabile bunei desfășurări a itinerariului propus;
– cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundații, deversări de fluvii, părăsiri de albii etc;
– cauze umane: starea de război, starea de asediu, etatizarea forțată (trecerea în proprietatea statului), revoluții, revolte populare etc;
– nerespectarea comenzilor de către furnizori și terți.

Returnarea produselor

In aceasta sectiune aveti afisate toate informatiile si drepturile rezervate in cazul returului. In urma intrarii in vigoare a OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunta la achizitia in termen de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesia fizica a produsului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.
Totusi, conform legislatiei europene in vigoare, referitoare la dreptul dumneavoastra de a returna produsele comercializate de noi, va aducem la cunostinta urmatoarele paragrafe:
Exceptari de la dreptul de retragere conform Art.16 din OUG 34/2014:
• lit. d) furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid
• lit. e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator  – nu se supun dreptului de retur.
Totodata, din dorinta de a avea o colaborare de durata cu clientii nostrii, va informam ca verificarea produselor se face in prezenta curierului nostru, iar nerespectarea calitatii promise aduce la returnarea banilor in termen de 5 zile lucratoare.

X