Despre noi

Suntem magazinul dvs. preferat.

Înființată în cursul acestui an, firma noastră are ca obiectiv principal promovarea fermelor autentice românești, distribuind fructe si legume proaspete de la producători locali direct la birou sau la tine acasa.
Ne dorim să promovăm produsele locale, de aceea colaborăm cu agricultori care pun accentul pe calitatea produselor, oferind o alternativă piețelor clasice sau supermarketurilor.
Ne ghidăm după principiul eco friendly si incurajăm orice fel de inițiativă care urmărește crearea unui mediu cât mai sănătos pentru a trăi! Cum facem noi asta? Pentru ambalarea fructelor si legumelor folosim doar cutii reciclate, iar livrarea produselor se face după ora 19, atunci cand traficul din București se decongestionează!

Numerele vorbesc de la sine!

50 +
Produse de calitate
+
Produse naturale
+
Furnizori
5/5
Alege să trăiești sănătos, să îți prepari alimente 100%naturale și să oferi celor dragi mese și gustări care să conțină cu până la 6 ori mai multe vitamine, minerale și enzime!
Fructe si legume.ro

Produse certificate

De aceea, creşterea consumului de fructe şi legume, în detrimentul alimentelor bogate în grăsimi şi cu adaos de zahăr, ajută la menţinerea greutăţii optime şi previne apariţia obezităţii.

Ne ocupăm de diverse produse naturale de calitate!

X